Макарони Барила – одна з найвідоміших та найпопулярніших марок пасти у світі. Історія компанії починається далекого 1877 року, коли П'єтро Барілла заснував свою першу пекарню в італійському місті Парма. За довгі роки існування компанія стрімко розвивалася та розширювала асортимент своєї продукції, включаючи до нього макарони різних видів та форматів.
Основними інгредієнтами для виробництва макаронів Барила є пшеничне борошно і вода. Використовується тільки якісне борошно з високим вмістом клейковини, що забезпечує еластичність та смачність продукції. Підібрані бездоганне співвідношення борошна та води дозволяє отримати ідеальні макарони з ідеальною текстурою.
Процес виробництва макаронів Барила повністю автоматизований і ґрунтується на унікальних технологіях, розроблених компанією. Від підготовки сировини та замісу тіста до формування та сушіння – кожен етап виконується із застосуванням високих технічних стандартів, щоб гарантовано отримати продукт найвищої якості.
Марка макарон | Виробник |
---|---|
Barilla | Barilla Group |
Barilla – виробник якісних соусів та макаронних виробів з Італії. Компанія виготовляє різні види макаронів із твердих сортів пшениці. Продукція Barilla має величезний попит не тільки в італійців, а й серед мешканців інших країн Європи. Історія компанії почалася в 1877 году.31 серп. 2023 р.
Де виробляється макарони Барила?
Лінійка пасти Blue Box з 2015 року та Integrale з 2023 року виробляються у Росії на заводі в Сонячногірську. Лінійки Collezione, Senza Glutine та Legume та соуси Barilla виробляються на заводах в Італії.
Кому належить торгова марка Барила?
Продукція Barilla продається більш ніж у 100 країнах. 1993 року компанію очолив син П'єтро Гвідо Барілла, він управляє бізнесом разом із братами Лукою та Паоло.
Що означає номер у макаронах Барила?
Не багато хто знає, що вони означають. Тим часом, це важливий для приготування пасти показник: чим менше номер, тим коротшим буде варіння макаронів. Наприклад, під номером 3, як правило, йдуть спагеттіні – тонкі спагетті. Класичні спагетті мають №5, а товсті довгі спагеттоні, час варіння яких збільшено – №8.