Хто оцінює їжу?

Ресторанний критик — спеціаліст у галузі кулінарії та ресторанного бізнесу, який займається професійним рецензуванням закладів громадського харчування.

Росспоживнагляд – найголовніший перевіряючий орган у сфері громадського харчування. Це вимоглива організація, що перевіряє, яка перевіряє весь спектр санітарних питань у закладі та дотримання СанПіНів. Інспекції бувають плановими та проводяться не частіше, ніж раз на три роки (п. 2 ст.

Офіціант – сервірує стіл, зустрічає відвідувачів, знайомить їх із меню, приймає замовлення, виконує їх, розраховує відвідувачів, збирає використаний посуд.

Одна з найрідкісніших професій, оскільки лише 15% людям дана здатність розрізняти тонкі запахи та смаки. І переважно дегустують не їжу, а напої та аромати. Тим не менш, дегустатор їжі також необхідний.

Related Posts