Чому стає погано від чаю?

Через підвищену концентрацію кофеїну чай може провокувати головний біль та розлад нервової системи. Міцні чаї можуть викликати прискорене серцебиття та рядне виділення шлункового соку. Тому міцний напій не варто пити людям з гіпертонічною хворобою та атеросклерозом.Nov 27, 2019

Відмовитися від вживання чаю стоїть людям, чутливим до кофеїну. Це убезпечить їх від стрибків тиску. Про це в ефірі телеканалу "Зірка" заявив лікар-дієтолог, доктор медичних наук Михайло Гінзбург.

Чорний чай Він зміцнює сприйнятливість нервової системи, покращує реакцію та концентрацію уваги, сприяє кращому засвоєнню та сприйняттю інформації, прискорює розумові процеси. Порівняно з кавою, стимулююча дія Чорного чаю є більш тривалим та рівномірним.

Дослідження довели, що ефект бадьорості та підвищеної концентрації триває близько двох годин після його вживання. Тому всього 2-3 кухлів свіжозавареного Улуна вистачить, щоб підтримувати себе в тонусі протягом усього робочого дня.

Related Posts