Чому спагетті злипаються?

Якщо рідини в каструлі недостатньо – в'язка рідина покриває макарони і після остигання вони склеюються. Секрет добре приготовленої пасти в достатку води. Варіть макарони у великій кількості киплячої води – це все, що потрібно.

Щоб макаронні вироби не злиплися, можна додати в каструлю трохи оливкової або олії. Готові спагетті відкиньте на друшляк. Промивати їх водою не варто – просто додайте ще олії.

Якщо макарони злиплися на початку варінняслід збільшити вогонь і спробувати розділити макарони лопаткою або вилкою — іноді навіть простіше викласти зв'язку, що злипається. макарон, злегка остудити та розділити руками.

Щоб макарони не злипалися без олії, необхідно варити їх у великій каструлі та на сильному вогні. Рекомендуємо використовувати вироби тільки із твердих сортів пшениці.

Related Posts