Чому не треба їсти рибу?

Токсичні елементи (важкі метали та миш'як) є у всіх видах риби та морепродуктів. І що ширше крокує прогрес, то більше вписувалося хімії. Найчастіше у рибі знаходять такі важкі метали, як свинець, кадмій та ртуть. Часто риба та молюски накопичують ртуть у формі високотоксичної органічної сполуки — метилртуті.Oct 19, 2021

Риба – продукт номер один для бездоганної роботи серця, судин і мозку за рахунок високого вмісту поліненасичених Омега-3 жирних кислот. Вони активізують клітини організму.

За даними останніх досліджень, комбінація омега-3 жирних кислот з іншими поживними речовинами (вітаміни D і B2, кальцій, залізо, цинк, йод і магнезія) помітно знижує ризик серцевого нападу, розвитку атеросклерозу і навіть рівень смертності серед людей, які страждають на хвороби серця.

Які продукти можуть максимально ефективно замінити м'ясо та рибу в раціоні людини щодо споживання білка?

  • Перший у нашому списку – сир! …
  • Сир. …
  • Натуральний йогурт не є тільки смачним молочним продуктом, але і дуже цінним! …
  • Горіхи містять велику кількість білка. …
  • Яйця, а якщо бути точніше – яєчний білок.

Related Posts