Чим змастити м'ясо для гарної скоринки?

Страву слід змастити маринадом, якою може виступити гранатовий сік. За рахунок саме цього кислого напою на поверхні запеченої м'ясної страви з'явиться ароматна рум'яна скоринка.

Найкращий спосіб смачно та швидко посмажити м'ясо на сковорідці – обсмажувати його невеликими порціями так, щоб кожен шматочок стикався з розпеченим маслом. В такому випадку м'ясо швидко покриється золотистою скоринкоюа це виключить втрату соку.

Найпопулярніший варіант обмазування тіста – яйце. У справу може піти трохи збите ціле яйце, з додаванням 1 столової ложки молока (можна і не додавати), а також 1 жовток або 1 білок. Сам жовток в результаті дасть більш золотисту скоринку, а білок – більш хрумку і ламку, але бліду скоринку.

Спосіб приготування:

  1. У невеликій мисці змішайте гірчицю, олію, сіль та перець.
  2. Натріть курку сумішшю, що вийшла. …
  3. Випікайте курку в духовці 40 хвилин|мінути| при температурі 230 градусів.
  4. Дістаньте курку і змастіть медом з усіх боків.
  5. Продовжуйте запікати при 200 градусах до утворення золотистої скоринки.

Related Posts