Яка найсмачніша риба з лососевих?

Сьомга Сьомга Це, мабуть, найсмачніша риба із сімейства, не дарма її називають королівським лососем. Нереститься у річках, але вважається морською. У Росії її дика сьомга живе у басейнах Балтійського, Білого, Баренцева і Карського морів, озерний різновид зустрічається у Карелії і Кольському півострові.

Найкрасивіший-прекрасний лосось – кижуч. Колір м'яса має насичений червоний колір, воно ніжніше і жирніше. Тому кижуч можна запекти, посолити чи посмажити. Він буде однаково гарний у будь-якому вигляді.

Якщо планується придбання червоної риби у свіжому вигляді, потрібно звернути увагу на такі ознаки: Зябра повинні бути чистими та червоними, а не темними чи сухими. Очі риби не повинні бути каламутними та запалими. Пересохла шкіра вказує на те, що риба давно виловлена ​​та вже несвіжа.

Related Posts