Чим і як можна нарізати ковбасу та сир

Чим можна різати ковбасу?

Для нарізки ковбаси та взагалі м'ясних продуктів я раджу використовувати окремі ніж та дошку. Друге важливе правило – ріжте рівно стільки, скільки збираєтеся з'їсти. Тому що нарізана ковбаса завітрюється і смак її псується. Якщо нарізка все ж таки залишилася, зберігати її в холодильнику бажано не довше доби.

Чим можна тонко нарізати ковбасу?

Слайсери (скибки) створені спеціально для швидкого нарізування продуктів у великих обсягах. Електричний ніж може бути стаціонарним чи ручним. Але в обох випадках він дає можливість дуже тонко нарізати ковбасу та інші продукти, вибравши товщину та кут нарізки. Нарізування гострим ножем.

Related Posts