Чим гарний бальзамічний оцет?

З медичною метою застосування бальзамічного оцту засноване на корисних властивостях цього продукту. Для обробки порізів, опіків, ран наносять його зовнішньо на пошкоджену ділянку. Для полоскання горла використовують водяний розчин. Бальзамік додається в засоби для волосся для зменшення їх випадання.Apr 24, 2018

Відмінність бальзамічного оцту від винного полягає в наступному: перший одержують із виноградного сусла (пресованого соку, настояного на шкірці), увареного до 30% початкового об'єму, а винний оцет – Це продукт подальшого зброджування вина.

Бальзаміко можна, можливо використовувати як компонент маринаду для м'яса та овочів – в обох випадках смак страви виходить дуже тонким. Чудово відтіняє бальзамічний оцет морепродукти – наприклад, салат з авокадо та креветками або рис з кальмарами.

З часом бальзамічний оцет став використовуватися в кулінарії, адже він здатний надавати вишуканий смак буквально будь-якій їжі, супи, салати десерти, м'ясо, також оцет чудово підійде для відтінку смаку сиру, омлету і навіть морозива.

Related Posts