Чи потрібно мити фрукти перед сушінням?

Перед сушінням яблука потрібно вимити та обтерти: зайва волога подовжить процес сушіння.

Як сушити Застеліть деко тканиною або папером для випічки, викладіть нарізані фрукти та ягоди. Розігрійте духовку до 40-50°C. За годину майбутні сухофрукти потрібно перевернути і підвищити температуру до 70 ° C, прибрати в піч ще на 2,5 години – за цей час основна волога повинна випаруватися.

Як правильно сушити фрукти і овочі Тонким шаром викладаємо один вид овочів або фруктів. Сушимо при температурі не більше 80 градусів приблизно 8-12 годин. При цьому духовку потрібно відкрити, щоб була циркуляція повітря. Періодично овочі та фрукти потрібно перевертати, а ягоди перемішувати.

Related Posts