За правилами крупа повинна зберігатись при температурі 5-6 градусів. Якщо вище 10 градусів, то шкідники дають себе знати. Тобто по-доброму крупи найкраще тримати у холодильнику.Sep 12, 2012
При правильному зберіганні крупи можна, можливо зберігати дуже довго. Щоправда, при тривалому заощадженні їх смакові якості стають гіршими. При зберіганні круп у холодильнику (Не в морозильнику, а саме на поличках) термін придатності трохи збільшується. Але навряд чи є сенс зберігати крупи більше року.
Судячи з відгуків господарок, зберігати крупи в холодильнику – не найкраща ідея. По-перше, вони посідають там багато місця. По-друге, можуть відволожитися через конденсат, який утворюється в холодильній камері.
Якщо запаси зберігаються в холодильнику, термін трохи збільшується, але навряд чи має сенс зберігати їх рік чи більше. Найдовше не втрачають своїх якостей рис і кукурудза. зберігаються крупи та боби
Назва | Термін зберігання |
---|---|
Пшенична крупа | 14 місяців |
Булгур | 14 місяців |
Ячна крупа | 15 місяців |
Рис (подрібнений) | 16 місяців |
•Jun 27, 2022