Чи можна заморожувати свіжий морквяний сік?

Свіжий сік заливається в пляшку, її трохи стискають з боків, щоби повітря видавити (хай навіть соку трохи потече) і щільно закривають. Наповнені пляшки обмивають, обсушують і укладають у морозилку (знову ж таки полоненою).

Свіжовичавлений сік допустимо тримати в холодильнику, щільно закривши кришкою. Термін придатності такого напою становить 24 години. Вважається, що максимальну користь із нектару власного приготування можна, можливо одержати у перші 10 – 30 хвилин після віджиму.

Морквяний сік: протипоказання Від напою доведеться відмовитися тим, у кого загострено виразку шлунка або дванадцятипалої кишки, гастрит, або просто підвищено кислотність. Крім того, людям, які страждають на цукровий діабет, приймати його можна, можливо лише після консультації з лікарем, оскільки у моркві багато цукру.

150 мл морквяного Фреш містить добову норму вітаміну А, який важливий для здоров'я шкіри, очей і роботи імунної системи. Він бере участь у синтезі білків, допомагає підтримувати здоров'я кісток та зубів. Вітаміни групи В нормалізують роботу нервової системи та регулюють процес росту волосся та нігтів.

Related Posts