Кленовий сироп Сироп стане чудовою альтернативою варенню та згущенню при прикрасі млинців або десертів.. Замість глюкози у складі кленового сиропу міститься декстроза, тому він менш калорійний.Apr 16, 2019
Кленовий сироп і цукор У ньому – приблизно 2/3 сахарози. При цьому, глікемічний індекс кленового сиропу нижче, ніж у їдальні цукру: 54 та 65, відповідно. Це означає, що рівень цукру у крові підвищується повільніше, коли ви їсте кленовий сироп, Порівняно зі звичайним цукром.
Корисних речовин і вітамінів у сиропі не менше, ніж у меді. Звичайно, до сиропу потрібно звикнути – і розрахувати свою ідеальну порцію для випікання, напоїв та холодних десертів. Але при достатній вправності сиропи цілком замінюють цукор – і навіть таблетки еритриту та стевії.
Чим замінити цукор: 10 кращих натуральних аналогів
- Коричневий рисовий сироп Рисовий сироп вважається одним з найкращих натуральних замінників цукру. …
- Кокосовий цукор Такий варіант цукру виготовляється із нектару суцвіть кокосу. …
- Сироп топінамбура.
- Сироп агави …
- Мед …
- Сироп артишоку.
- Стевія …
- Кленовий сироп