Чи можна замінити цукор кленовим сиропом?

Кленовий сироп Сироп стане чудовою альтернативою варенню та згущенню при прикрасі млинців або десертів.. Замість глюкози у складі кленового сиропу міститься декстроза, тому він менш калорійний.Apr 16, 2019

Кленовий сироп і цукор У ньому – приблизно 2/3 сахарози. При цьому, глікемічний індекс кленового сиропу нижче, ніж у їдальні цукру: 54 та 65, відповідно. Це означає, що рівень цукру у крові підвищується повільніше, коли ви їсте кленовий сироп, Порівняно зі звичайним цукром.

Корисних речовин і вітамінів у сиропі не менше, ніж у меді. Звичайно, до сиропу потрібно звикнути – і розрахувати свою ідеальну порцію для випікання, напоїв та холодних десертів. Але при достатній вправності сиропи цілком замінюють цукор – і навіть таблетки еритриту та стевії.

Чим замінити цукор: 10 кращих натуральних аналогів

  • Коричневий рисовий сироп Рисовий сироп вважається одним з найкращих натуральних замінників цукру. …
  • Кокосовий цукор Такий варіант цукру виготовляється із нектару суцвіть кокосу. …
  • Сироп топінамбура.
  • Сироп агави …
  • Мед …
  • Сироп артишоку.
  • Стевія …
  • Кленовий сироп

Related Posts