Чи можна вино пити в обід?

За її словами, вживати цей алкогольний напій не рекомендується людям із захворюваннями нервової системи, проблемами ШКТ та тиском. "Насамперед вино не можна пити тим, хто переніс інсульт, страждає на хвороби Паркінсона та Альцгеймера, деменцію, епілепсію та інші порушення головного мозку.

Сухе червоне вино добре поєднується з м'ясом, птицею та твердим сиром. Кріплене червоне сухе відмінно відтіняє смак грибів і морепродуктів. А ось з м'яким сиром, солодощами та першими стравами цей напій «не товаришує». Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів.

Білі їдальні вина рекомендуються до закуски, легких м'ясних та рибних страв. Натуральні сухі, напівсухі та напівсолодкі вина добре поєднуються з овочевими стравами. Червоні вина – Повні, екстрактивні, терпкуваті і навіть терпкі. Їх рекомендується подавати за кімнатної температури або трохи вище.

Related Posts