Чи можна солити гречку після варіння?

Рекомендується додавати спецію в той момент, коли вода з гречаною крупою вже закипить.. У воду слід всипати сіль. На одну склянку крупи вистачить половини чайної ложки солі або трохи менше. Однак завжди краще орієнтуватися на свій смак.Aug 13, 2021

Коли солити крупи У більшості випадків спецію кладуть у воду на початку варіння, а потім додають. крупи. Їх зерна тверді потрібно час, щоб розм'якшитися, увібрати мінерал і повністю розкрити смак.

Зазвичай рідини береться вдвічі більше, ніж крупи. При варінні ж не варто залишати кришку каструлі відкритий. У цьому випадку вода википить раніше, гречка підгорить. Тому крупу під час готування потрібно прикривати.

При варінні гречку не дозволяється заважати. Це знижує рівень пари всередині каструлі. А відповідно і збільшує час приготування гречки. Щоб перевірити гречку на готовність, обережно опустіть ложку в каструлю і проведіть по дну.

Related Posts