Чи можна не чистити рибу від луски?

Це, мабуть, єдина страва з луски риби, яке із задоволенням можна, можливо з'їсти. Тим більше, що безпосередньо луску вам є не доведеться, а лише саме желе. Найчастіше це желе готується окремо від риби, а потім до нього додається м'ясо риби і виходить знаменита заливна риба.

Почнемо з того що рибу потрібно очистити від луски, а от мити рибу не варто. Натомість тушку необхідно протерти паперовим рушником. Далі тушку потрібно подумки розділити на три частини: голову, основну та хвостову частини.

Окунів, особливо дрібних, багато господинь готувати не люблять – очищення від луски займає пристойну кількість часу і прибирати доводиться чи не всю кухню. Але за методом рибалок чистити окуня зовсім не потрібно: смажимо на сковороді разом з лускою до хрумкої скоринки.

Related Posts