Чи можна їсти Вяхіря?

М'ясо вяхирів ніжне, має тонкий тонкий смак. Поєднується з круп'яними гарнірами – рисом, гречкою, кус-кусом, а також картоплею.. Як доповнення до страви з дикими голубами найбільше підходять соуси на основі лісових ягід.

Сквоб – молодий голуб, що вирощується на м'ясо, а також м'ясо такого голуба. Сквоби забиваються на м'ясо перш, ніж починають літати, як правило, у чотиритижневому віці, тому їхнє м'ясо ніжне.

Сучасні голубівники відзначають, що вяхірі відмінно йдуть на контакт з людиною і за великого бажання їх можна приручити та утримувати в домашніх умовах.

Якщо ви хочете спробувати екологічно чисте м'ясо, вибирайте горлиць. Ці невеликі голубки мають нежирне ніжне м'ясо, яке відрізняється від іншої дичини величезною користю, насиченим ароматом, а також багате різними мікроелементами. Варто приготувати!

Related Posts