Желатин потрібно остудити до теплого стану та, помішуючи (вручну), влити у вершки. Такий крем можна використовувати відразу або поставити хвилин на 30 в холодильник.
А тепер чим же можна загуснути вершкиЯкщо вони все-таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил.
- Цукрова пудра. …
- Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. …
- Свіжий лимонний сік. …
- У 200 мл вершків додаємо 1 чайну ложку порошкового желатину.
Стабілізація желатином: На літр вершків або сметани взяти 10г желатину, Розпущеного в 100г води. У чашку наливають воду, висипають на воду тонким шаром желатин і дають набрякнути.
20 г желатину на літр рідкої рідини, наприклад вершків або соку, що дає тремтяче желе, 40 г – щільне, 60 г – мармеладку.