Чи можна Чан рамен просто залити окропом?

Купували в "Ашані". Упаковка більша, ніж у стандартних представників цієї марки. Локшина відрізняється тим, що її потрібно варити, а не просто заливати окропом.Jun 14, 2016

Багато хто думає, що це звичайний доширак, який можна, можливо залити окропом і є, але насправді зі зворотного боку упаковки написано, що потрібно помістити локшину і всі приправи в 2.5 склянки окропу і варити на повільному вогні протягом 5 хвилин!

Поставити воду закипати, додати в киплячу воду приправу з пакетика. Додати локшину. Я ламаю на 4 частини. Варити 5 хвилин|мінути|, помішуючи.

Локшина на мій погляд, тільки для домашнього приготування, так як її потрібно обов'язково варити 5 хвилин. Якщо просто заварити окропом і дати розпаритися локшинатобто її просто неможливо. Приготувала я локшину швидкого приготування в 400 мл води та варила хвилин 5 на середньому вогні.

Related Posts