Яку червону рибу краще запікати у духовці?

Червона риба: для запікання ідеально підходять практично всі лососеві сорти. Ще один чудовий варіант – форель (річкова). З такої вийде будь-яка страва. Чи не костисті види: є рибу, не дістаючи кістки по одній, набагато приємніше.

Цікаво, яку рибу запекти у духовці, запам'ятайте, що особливо смачні у запеченому вигляді такі види риби як: форель, зубан, карась, короп, тріска, нототенія, палтус, макрурус, луфар, мероу, сардина, морська мова, маслянка (масляна) риба), морський окунь, скумбрія.

перелік риби без кісток

  • хек;
  • вугор;
  • ставрида;
  • пікша;
  • скумбрія;
  • навага;
  • тунець;
  • палтус;

Related Posts