Фортеця натурального яблучного оцту становить 4–6%, а синтетичного – зазвичай 9%. May 9, 2022
Подивіться на свій оцет – визначитиготовий він, чи ні можна за кольором наявності бульбашок. Поки бродіння йде – бульбашки є на поверхні, якщо ви бачите, що вже деякий час вони не з'являються – оцет можна пробувати. Коли оцет готовий, він стає майже прозорим.
Яблучний оцет — оцет, одержуваний мікробіологічним методом яблучного сировини. Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність, ніж звичайний, спиртової. Він має м'який смак, аромат. До його складу входять біологічно активні речовини.
Як вибрати яблучний оцет
- Натуральний яблучний оцет повинен продаватися лише у скляній тарі. …
- Фортеця натурального яблучного оцту складає 3-6%. …
- На етикетці яблучного оцту має бути написано: «Яблучний оцет». …
- У натуральному продукті можна спостерігати невеликий осад.