Який смак у осетра?

У складі живильного м'яса осетра незамінні амінокислоти, вітаміни, корисні поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, мінерали, фосфор та калій. Його тіло має практично м'ясний смак через присутність у рибі глутамінової кислоти – природного підсилювача смаку.Nov 12, 2018

1685 руб. за 1 Кг. (Опт від 15 Кг.)

Сімейство осетрів відрізняється характерною зовнішністю та будовою. Тіло риби довге – на ньому розташовані кістяні щитки. Морда витягнута, внизу рота чотири середні вуса. Основа скелета складається з пружної хрящової хорди без хребців.

Крім смачного, дуже дорогого м'яса осетр високо цінується за велику кількість ікри (вона становить приблизно 1/6 чи 1/5 ваги риби), яка по праву вважається особливим делікатесом. У рибних відділах супермаркетів та на рибних ринках осетра можна купити у свіжому та морозивому вигляді, а також солоному, в'яленому та копченому.

Related Posts