Який смак у мигдальної олії?

Мигдальне масло дуже вишукане і дороге, і воно користується особливою популярністю у світі як ексклюзивний кулінарний продукт. Це масло часто використовується для приготування різних солодощів і кондитерських виробів, так як воно має м'яким горіховим смаком та ароматом, і воно майже безбарвне.

Мигдальне масло можна використовувати в чистому виглядіяк для шкіри голови, так і для волосся. З нього роблять домашні маски, а також додають готові, наносять як до, так і після миття голови як незмивний догляд.

Масло активно використовують для заправки овочевих салатів, для приготування холодних закусок, майонезів та соусів. Так само олія мигдалю застосовують як добавку до готових страв – каші, пасту та десерти. Мигдальне масло не терпить високих температур – на ньому не рекомендується смажити, варити, парити та запікати.

Дія олії: пом'якшувальне (для сухої шкіри, схильної до лущення), протизапальне (запобігає появі розширених пір, нормалізує роботу сальних залоз), омолоджуючу, живильну, зволожуючу.

Related Posts