Діапазон за обсягом пітчерів дуже великий: від 90 мл до 1500 мл. Маленькі молочники (до 150 мл) зазвичай використовують для сервірування або вливання еспресо в підготовлену молочну піну.02-Aug-2021
Типові варіанти: 350 мл, 500-600 мл, 1 літр. Але взагалі пітчери бувають дуже різні, від 100 мл до 2 літрів. Просто ці обсяги – найходовіші. При виборі пітчера важливо розуміти, скільки молока за раз ви зазвичай збиватимете.
Наливаємо в пітчер 200 мл молока в чистий сухий пітчер. Рівно половина пітчера, тому що в процесі збивання молоко удвічі збільшується обсягом.
Маленький пітчер (його ще називають джаг/jug пітчер) підійде для приготування подвійного еспресо та латте. Він ідеальний, коли потрібно вливати еспресо в молоко. Не забувайте про те, що пітчер – це інструмент для одночасного приготування великої кількості замовлень та проміжного зберігання молока.