Який міксер для збивання білків?

150-300 Вт – це малопотужні моделі, які непогано справляються з перемішуванням тіста для млинців і вафель. Збити крем із вершків або білка буде складніше, але цілком можливо. 350-550 Вт – хороші міксери, які чудово збивають крем, тісто для пирогів.Sep 16, 2019

Потужність Потужність міксерів для дому варіюється від 200 до 1500 Вт. Вибирайте відповідний прилад, орієнтуючись на те, як плануєте його використовувати. Недорогі міксери потужністю від 200 до 300 ват підходять для змішування продуктів рідкої консистенції: яєчно-молочної суміші для омлету, тіста для млинців, білків із цукром.

Від потужності міксера залежить що саме, як швидко і скільки ви зможете змішати. Для змішування і збивання рідких продуктів і тіста невеликого об’єму (близько 0,5 кг) достатньо невеликої потужності до 250-300 Вт. Для густої консистенції, тугого тіста і продуктів великого об’єму знадобиться потужність уже понад 300 Вт.

Обирайте міксер із потужністю понад 500 Вт. Учні, які користуються міксерами потужністю нижче 500 Вт (це міксери з цінової категорії до 10 тис. рублів), скаржаться, що не вистачає потужності, зефір не вимішується, а круте тісто замісити взагалі не виходить.

Related Posts