Який килимок для тесту краще?

Серед кулінарів килимки з харчового силікону особливо потрібні. Завдяки їм коржі не пригорають, а випічку легко дістати, не порушивши цілісність. Килимки підходять і для випікання, і для розкочування тіста, на них рівномірно пропікаються борошняні, м'ясні, рибні страви.Apr 6, 2021

Відмінність від силіконових килимків: тефлоновий килимок тонше силіконового. меніться, як папір, але при цьому не втратить своїх властивостей. не можна нагрівати тефлон вище температури, вказаної на упаковці, так як тефлоновий лист може містити токсичні домішки, які можуть виділятися при занадто високій температурі.

До силіконової поверхні не прилипає тісто, килимок не потрібно присипати борошном або змащувати олією. А якщо він ще й із розміткою, то можна розкотити пласт тіста потрібного розміру. Крім того, килимок незамінний при заморожуванні або сушінні будь-яких продуктів.

Килимки для випічки та розкочування тіста: вибираємо разом

  • Силіконовий килимок для випічки та тіста
  • Тефлоновий антипригарний килимок Для випікання
  • Килимок для тіста з мірними поділами
  • Кондитерський килимок для макарун
  • Кондитерський килимок для мастики
  • Де купити килимок для випічки та розкочування тіста

Related Posts