Якій групі осіб необхідно організовувати лікувально-профілактичне харчування?

Лікувальнопрофілактичне харчування видається робітникам, керівникам, спеціалістам та іншим службовцям з метою зміцнення їхнього здоров'я та попередження професійних захворювань. Видача лікувальнопрофілактичного харчування повинна проводитись у суворій відповідності до цих Правил.

Лікувальнопрофілактичне харчування видається безкоштовно лише тим працівникам, для яких це живлення передбачено Переліком виробництв, професій та посад, робота в яких дає право на безкоштовне отримання лікувальнопрофілактичного харчування у зв'язку з особливо шкідливими умовами праці (далі – Перелік), наведеним у …

Але працівникам, які виконують у умовах підвищеного тиску навколишнього водного, повітряного та газового середовищ, живлення видаватиметься незалежно від тривалості перебування у таких умовах.

Related Posts