Які види є?

з урахуванням основних напрямів використання врожаю поділяють на зернові (пшениця, жито, тритикале), круп'яні (рис, просо, гречка), зернофуражні (овес, ячмінь) та зернокормові (кукурудза, сорго, могар, пайза, африканське просо, суданська трава, чуміза).

До групи зернових продуктів відносяться продукти зроблені із зерна: крупи, макарони, хліб, хлібці, борошно, висівки, клітковина. Тобто, це самі зерна та вироби та страви, виготовлені з них.

Основні типи пшениці

  • м'яку червонозерну яру;
  • тверду яру;
  • білозерну яру;
  • м'яку озиму червонозерну;
  • м'яку озиму білозерну;
  • тверду озиму білозерну.

Aug 10, 2016

Related Posts