Які продукти відповідають за білки?

У найбільшій кількості вони знаходяться у жовтку курячого яйця, м'ясі, рибі, молоці та молочних продуктах. Неповноцінні білки – Це ті, в яких відсутня хоча б одна з незамінних амінокислот. Основним джерелом цього виду білка є овочі, фрукти, бобові, крупи, злаки, горіх, а також соя.

Бобові багаті не лише на білок, а й на клітковину, а також є джерелом вітаміну В: Мигдаль (21 г)…Показники дані з розрахунку на 100 г продукту:

  1. Тунець (25 г)
  2. Варена яловичина (25 г)
  3. Куряча грудка (25 г)
  4. Лосось (20 г)
  5. Сир (18 г)
  6. Грецький йогурт (13-18 г/порція)
  7. Яйця (6 г/штука)
  8. Молоко (3,2 г)

10 Mar 2018

У раціоні обов'язково повинні бути продукти з достатньою кількістю білка, серед яких:

  1. м'ясо (птах, риба, яловичина, свинина);
  2. риба;
  3. молочні та кисломолочні продукти;
  4. яйця;
  5. морепродукти;
  6. сир;
  7. горіхи;
  8. бобові;

Related Posts