У найбільшій кількості вони знаходяться у жовтку курячого яйця, м'ясі, рибі, молоці та молочних продуктах. Неповноцінні білки – Це ті, в яких відсутня хоча б одна з незамінних амінокислот. Основним джерелом цього виду білка є овочі, фрукти, бобові, крупи, злаки, горіх, а також соя.
Бобові багаті не лише на білок, а й на клітковину, а також є джерелом вітаміну В: Мигдаль (21 г)…Показники дані з розрахунку на 100 г продукту:
- Тунець (25 г)
- Варена яловичина (25 г)
- Куряча грудка (25 г)
- Лосось (20 г)
- Сир (18 г)
- Грецький йогурт (13-18 г/порція)
- Яйця (6 г/штука)
- Молоко (3,2 г)
10 Mar 2018
У раціоні обов'язково повинні бути продукти з достатньою кількістю білка, серед яких:
- м'ясо (птах, риба, яловичина, свинина);
- риба;
- молочні та кисломолочні продукти;
- яйця;
- морепродукти;
- сир;
- горіхи;
- бобові;