Які макарони найшкідливіші?

Вироби з вищого ґатунку борошна мають високу калорійність та глікемічний індекс. У них немає клітковини, а прості вуглеводи провокують ранню появу почуття голоду, коливання інсуліну в крові, що особливо небезпечно для людей, які хворіють на цукровий діабет.

Як перевірити якість макарон вдома?

  • Пружні. Спагетті з м'яких сортів або суміші борошна легко ламаються руками, з твердих будуть пружними і гнуться до останнього.
  • Чи не злипаються. Гарні макарони при варінні не злипаються в грудки і сильно не розварюються.
  • Чи не каламутять. …
  • Чи не змінюють колір. …
  • Тримають форму.

Лідерами рейтингу, які відповідають усім випереджаючим вимогам стандарту Роскачества, стали макарони 4 ТМ. Це російські "Barilla", "Роллтон", макаронні вироби «Італійські» та La Molisana (Італія).

Related Posts