Для кухаря від 1900р. Для допуску до робіт із харчовими продуктами працівникам виробництва необхідно оформити санітарну книжку. Кожному працівнику в громадському харчуванні обов'язково періодично проходити медогляд і здавати аналізи, що дозволяє вчасно виявити потенційні інфекційні хвороби.
Медичні книжки для працівників громадського харчування
Послуга: | Ціна: | Періодичність |
---|---|---|
Оформлення нової ЛМК | 1200 руб. | – |
Продовження медичної книжки з атестацією | 1200 руб. | Один раз – у два роки |
Продовження медичної книжки без атестації | 0 руб. | Один раз – у два роки |
Продовження медичної книжки (атестації не підлягають) | 0 руб. | Один раз – у два роки |
Документи для оформлення медкнижки
- Заява видачу ЛМК;
- Паспорт (оригінал);
- Фото розмірами 3х4 см (без головного убору);
- Результати пройденої флюорографії;
- Стара медична книжка (за наявності);
- Прищепна картка (за наявності);
- Напрям роботодавця із зазначенням найменування місця роботи.