Які апельсини добрі?

П'яте: найсмачніші апельсини — з Іспанії та Італії. Хороші також плоди з Ізраїлю та США (але до нас вони завозяться рідко). Єгипетські та грецькі — такі собі середнячки. Турецькі та марокканські зазвичай залишають бажати кращого.Oct 12, 2012

Смачні та солодкі апельсини повинні бути соковитими, а тому і вагомими – вибирайте плоди важчими. Обов'язково понюхайте – стиглі плоди мають виразний аромат. Якщо знайдете апельсини з яскраво-вираженим пупком (верхівка плоду), то напевно такий плід буде смачним та солодким.

чашолист зеленого кольору, тобто "зірочку" у його верхній частині. Чим вона сушіша – тим більше апельсин був на складі. шкірку апельсинаяка має бути яскравою і мати однорідну структуру. Якщо є невеликі пошкодження, але в цьому місці шкірка затягнулася, це ніяк не впливає на якість фрукта

Найсолодші сорти, так звані цукрові – Sukkari та Mosambi. Їхні плантації поширені в Пакистані та Індії, але вітчизняні імпортери завозять цукрові сорти неохоче. Причина саме в тому, що так цінується, у солодощі. Без характерної кислинки апельсин подобається небагатьом.

Related Posts