Яке масло краще для смаження у фритюрі?

Однозначно рафінований. У нерафінованих оліях домішки при нагріванні перетворюються на канцерогенні речовини. Зазвичай ресторани вибирають пальмову, соняшникову або оливкову олію для смаження, з них найкраще – оливкове, але й найдорожче.Apr 9, 2019

ТОП-5 найкращих олій для смаження страв

  • 1 місце – кокосове масло
  • 2 місце – масло гхі
  • 3 місце – масло авокадо
  • 4 місце – оливкове масло
  • 5 місце – вершкове масло

Apr 1, 2022

Зазвичай для фритюра використовують соняшникова або оливкова масло.

Тут відповідь буде однозначною: рослинна, рафінована, без запаху. Підійдуть арахісове, кукурудзяне, бавовняне, соєве, пальмове, соняшникова олія. Крім того, можна використовувати яловиче ниркове (нутряне) сало, баранячий або палений свинячий жир.

Related Posts