Яка температура має бути в холодильнику для овочів?

Правильна температура для зберігання продуктів від +6°C до +10°C – Нестійкі до холоду овочі та фрукти, ягоди, гриби; від +3 ° C до +6 ° C – розкриті консерви, яйця, ковбаси, олія, сири, зелень, овочі; від 0°C до +3°C — молочні продукти, охолоджене м'ясо, риба, напівфабрикати (які ви скоро готуватимете);Feb 1, 2021

При цьому в ящиках для овочів і фруктів, хоча вони і знаходяться в найхолоднішій зоні, підтримується підвищена температура – В діапазоні +8 … +10 °С. Цьому сприяє зверху скляної полиці, яка перешкоджає надходженню холодного повітря.

Налаштування та підтримання оптимальної температури в холодильнику та морозильної камери вкрай важлива для нормальної роботи машини. Оптимальна температура в холодильнику має бути близько 2-4 градусів вище за нуль.

як правило, найхолодніше місце біля стінки у верхній частині камери (якщо у вас морозилка зверху). Там буде від +2 до +3. Тут слід зберігати м'ясо, рибу і напівфабрикати з них, а також інші продукти, що швидко псуються; на середніх полицях буде у районі від +3 до +5 градусів.

Related Posts