Яка шкода від мармеладу?

Шкода мармеладу зводиться для його переїдання, і навіть за наявності непереносимості чи алергічних реакцій щодо будь-якого з компонентів. Надмірне вживання цукру може негативно вплинути на обмін речовин, роботу багатьох органів, стан зубів, набір зайвої ваги.

Користь мармеладу Пектин знижує рівень холестерину, відновлює вуглеводний та ліпідний обміни, бореться із захворюванням шлунково-кишкового тракту, стимулює швидке загоєння пошкоджених ділянок шкіри, допомагає очистити організм від важких металів.

Корисні властивості мармеладу

  • знижує рівень шкідливого холестерину;
  • виводить з організму шкідливі речовини та сполуки;
  • покращує роботу печінки;
  • нормалізує роботу підшлункової залози;
  • прискорює регенерацію шкіри у разі її ушкодження;
  • полегшує симптоми похмілля;
  • допомагає контролювати апетит;

Related Posts