Зазвичай для нього використовують оливкову олію, сік цитрусів, оцет, біле та червоне вино. Органічно впишуться сюди імбир, часник, гірчиця, мед та спеції. Тільки не захоплюйтесь, інакше тунець стане жорстким і втратить неповторні тендітні відтінки.
Овочі – найкращий гарнір для тунця….Готуємо гарнір
- броколі;
- брюссельська капуста;
- пюре із цвітної капусти;
- легкий овочевий салат;
- кабачки;
- листовий салат;
- свіжі томати.
Шкода тунця Шкідливі властивості м'яса тунця: Високий вміст натрію Наприклад, в одному банку консервованого тунця у середньому міститься 600 мг натрію. Попадання великої кількості цієї хімічної речовини в організм може спричинити виникнення гіпертонії і навіть інсульту.