Яка користь від анчоуса?

Анчоуси корисні для здоров'я нервової та травної системи, шкіри та слизових оболонок. Речовини, що містяться в анчоусах, регулюють рівень цукру в крові та є антиоксидантами.. Основне застосування анчоусів у сучасній промисловості – це, безумовно, виготовлення солоної, пряної продукції та консервів.

Анчоуси їдять як закуску, додають у салати, піцу та рагу, використовують у приготуванні соусів – наприклад, вустерширського. Рибу варять, смажать у фритюрі, тушкують, маринують.

Вважається що анчоуси мають позитивний вплив на здоров'я людини. Вони корисні для травлення, шкіри та нервової системи. Філе включає до свого складу антиоксиданти, важливі для людини. Свіжу та сушену рибку корисно є для профілактики захворювань судин та серця.

Анчоус – один із небагатьох рибних делікатесів, які можна, можливо і потрібно їсти повністю, разом з кісточкамищо дуже корисно для кісткових тканин. За складом біологічно активних речовин хамса близька до анчоуса, і дуже корисна для здоров'я.

Related Posts