Основні способи виготовлення родзинок Для процесу висушування обладнають спеціальні приміщення, в яких натягується дріт чи волосінь, де й розвішуються свіжі грона. Таким чином, виноград перетворюється на родзинки через 2-3 місяці, після чого готові грона знімаються.
Ягоди обірвати і розкласти на деку. Сушити в духовці при температурі 90°С, трохи прочинивши духовку. Коли ягоди висохнуть наполовину, зменшити температуру до 70°З досушити остаточно. На сушіння винограду у духовці у вас піде приблизно 24 години.
Як приготувати "Родзинки в домашніх умовах" покроково з фото в домашніх умовах
- Крок 1. Візьміть виноград без кісточки.
- Добре промийте.
- Відокремте ягоди від грона. Розкладіть на паперовий рушник. …
- Деко застелите пергаментом. Розкладіть виноград на один шар. …
- Родзинки готовий. Підсушіть трохи на повітрі.