Френч-прес. Заповніть колбу пристрою теплим молоком на третину, опустіть фільтр френч-преса вниз і підніміть нагору. Швидко рухайте поршнем протягом 30-40 секунд. Молочна піна для кави готова.Sep 20, 2018
На плиті: доведіть молоко до кипіння у каструлі на плиті. Час від часу помішуйте, щоб згори не утворився тонкий шар. Вимкніть вогонь, як тільки побачите, що від молока йде пара. У мікрохвильовій печі: почніть з 30 секунд, перемішайте, потім нагрівайте ще 15 секунд, поки від молока не почне йти пари.
Нам знадобиться банка з кришкою, що щільно закручується.
- Налийте холодне молоко на третину банки.
- Енергійно трясіть банку протягом 30 секунд. Об'єм молока збільшиться у 2 рази.
- Зніміть кришку і поставте банку в мікрохвильову піч. Погрійте 45 секунд на 600 Вт. Пінка трохи осяде, але стане щільною.
Mar 18, 2016
Підігрійте молоко на плиті або в мікрохвильовій печі і перелийте його в ємність, що підходить для блендера. Збивайте молоко блендером на низькій швидкості близько однієї хвилини. Для отримання вищої піни тримайте блендер практично на поверхні, щоб забезпечити потрапляння у молоко більшої кількості повітря.