Як збити сметану щоб вона стала густою?

Спочатку необхідно збити сметану протягом 2 хв, щоб вона злегка збільшилася в об’ємі і стала густішою. Потім поступово всипайте цукор і збивайте доти, доки не зникнуть крупинки. Блендер для сметанного крему, як правило, не використовується. Але якщо знати особливості роботи з ним, все вийде правильно і смачно.23 Aug 2018

Щоб загустити сметанний крем, можна використовувати додаткові інгредієнти. Одні з найдоступніших і найпростіших варіантів – борошно або крохмаль. Введіть у крем трохи борошна й акуратно, не більше однієї-двох хвилин збивайте міксером. Крохмаль же не потрібно попередньо розбавляти водою – одразу додавайте його в основу.

Сметану використовуйте жирністю не менше 25%. Менш жирна зовсім не зіб’ється і буде рідкою. Якщо жирність сметани 25%, то в крем можна додати трохи згущувача для вершків. А ось сметана вищої жирності збивається чудово до густоти.

Навіть найжирніша і найгустіша сметана при контакті з цукром стає рідшою. Що довше ви збиваєте крем, то довше триває цей контакт і то менше шансів на те, що сметанний крем вийде досить густим. Користуйтеся замість цукру цукровою пудрою, міксером, щоб збити крем якомога швидше та інтенсивніше.

Related Posts