Як зберігати трюфельну пасту?

Зберігати їх можна кілька тижнів у холодильнику (на нижній полиці), у закритій банці на паперових серветках. Серветки потрібно міняти щодня. Або покладіть їх у рис, і у вас потім вийде чудове трюфельне різотто.

Трюфель чудово поєднується з домашньою класичною пастою, на зразок тонкої пасти тальоліні, з яйцями пашот, з соусом з додаванням пармезану, з картоплею, з телятиною та яловичиною. Наприклад, ось відмінне поєднання: філе міньйон, соус з портвейну, фуа-гра та білий трюфель.

Трюфельний соус поєднується з овочами, бобовими та крупами. Його часто додають у сирні супи, їдять із різотто, нутом, сочевицею. Густий вершковою приправою рясно заправляють пасту, частіше використовують спагетті, лінгвіні, фетучіні, букатіні або тальятелле.

Трюфель слід натерти на тертці або нарізати безпосередньо перед їжею або при додаванні в соуси та супи. Їх не можна сильно нагрівати, тому що висока температура зіпсує смак та запах. Вершкові та сирні соуси вберуть їх смак, вони добре поєднуються з куркою, рибою, суфле, омлетами, пастою та різотто.

Related Posts