Як зберігати готову домашню ковбасу?

Правильно зберігати ковбасу потрібно у спеціальних пластикових контейнерах або тримати у харчовому папері. Можна збільшити термін зберігання ковбаси, змастивши її зріз яєчним білком, жиром або лимонним соком. Але після цього оброблений зріз слід обернути харчовою плівкою.

Найкраще тримати улюблений продукт у герметичному пластиковому контейнері. Якщо такого будинку немає, підійде харчовий папір чи крафтові пакети. Якщо потрібно сильно збільшити термін зберігання вареною ковбаси після розтину можна змастити палицю маслом або лимонним соком.

Як і скільки зберігати Цей сорт ковбаси зберігається не більше 20-25 діб у холодильнику. Необхідно закривати зріз сервелатащоб він не завітрився.

Якщо ви збираєтеся взяти із собою на дачу ковбасу або якесь варене м'ясо, то зберегти його свіжість можна в такий спосіб. Розтопіть на сковороді свинячий жир і рясно обмажте їм ці продукти. Далі просто обертаємо папером і все. Це збереже їх, навіть на спеку, приблизно дві доби.

Related Posts