Як топиться справжнє масло?

Залишіть масло при кімнатній температурі: на підробці виступлять краплі вологи. Розігрійте на сковороді: справжнє масло відразу зашипить, утворюючи легку пінку і розповсюджуючи апетитний аромат, а пальмовий жир просто розплавиться і розтечеться.

Залийте шматочок олії окропом. Натуральний продукт швидко розтане і розповзеться по поверхні рідини жовтими краплями. Маргарин або спред будуть просто плавати в окропі практично в тому ж вигляді, а якщо ви спробуєте розмішати їх ложкою, вони поділяться на дрібніші шматочки.

У складі сьогодення вершкового масла має бути написано: вершки чи незбиране молоко, жодних додаткових рослинних жирів у складі не допускається. У сьогодення вершкового масла відсоток жирності повинен бути не менше 72,5%.

Вершкове масло розтоплюють при високій температурі для відділення білка та лактози. Потім нагрівають молочний жир, щоб вода повністю випарувалася. В результаті залишається концентрований молочний жир.

Related Posts