Як сушити сир кіску?

Сир викладається на лист, попередньо варто постелити на нього серветки. Приготування відбувається в духовці, розігрітій до 120 градусів. Потрібно спостерігати за процесом, щоб сир не оплавився і не пригорів. Порада: сушити тільки верхнім нагріванням, щоб продукт не прилипав до листа.

Умови зберігання косички у вакуумі: 35 діб з дня фасування та вакуумування, при температурі від 0 до +6 градусів. Насправді ж кіску свіжу можна зберігати і до -4 градусів Цельсія, але не більше +4 градусів Цельсія, т.е.

Для того щоб приготувати сушений сирНасамперед слід закип'ятити солодке молоко і додати кисле молоко. Сир стає твердим, зліпленим. Сири сушили на підвіконні або на вулиці на сонці на поличці, або у підвішеному вигляді в кошику. Засушений сир обтирали, зішкрібували і знову підсушували.

Related Posts