Авокадо – це не тільки смачний і корисний фрукт, а й джерело безлічі вітамінів і мінералів. Однак, його головна проблема – це кісточка, яка займає більшу частину об’єму фрукта і ускладнює його споживання. Але не турбуйтеся, ми знаємо, як швидко і легко очистити авокадо від кісточки!
Перед тим, як приступити до процесу, вам знадобляться деякі інструменти. По-перше, вам знадобиться гострий ніж. Він допоможе вам розрізати авокадо навпіл і видалити кісточку. Також, вам знадобиться ложка – з її допомогою ви зможете акуратно вийняти кісточку з фрукта.
Отже, приступимо до очищення авокадо. Візьміть фрукт і розріжте його навпіл гострим ножем. Далі, обертальними рухами розгорніть половинки авокадо в протилежні боки, щоб вони відокремилися одна від одної. Тепер, щоб видалити кісточку, вставте гострий кінець ножа в неї і злегка поверніть його. Кісточка буде легко відокремлена від м’якоті фрукта.
Крок | Опис |
---|---|
Крок 1 | Розріжте авокадо вздовж на половинки, обійшовши кісточку. |
Крок 2 | Злегка обертаючи половинку, розділіть її на дві частини. |
Крок 3 | Візьміть ніж і акуратно вдарте ним по кісточці. |
Крок 4 | Поверніть ніж, щоб кісточка залишилася на ньому. |
Крок 5 | Ложкою акуратно вийміть кісточку з авокадо. |
Крок 6 | Акуратно зніміть шкіру з авокадо ложкою або ножем. |
Промий плід під водою і просуши за допомогою кухонної серветки. Акуратно розріж авокадо навпіл, роблячи круговий надріз так, щоб ніж упирався в кісточку. Далі прокрути одну з половинок на 90 градусів і відокрем її від кісточки . Видалити кісточку з другої половини можна, злегка підчепивши її ножем або ложкою.2 сент. 2022 г.