Як шпинат впливає на печінку?

Тому шпинат не варто вживати людям з порушеннями водно-сольового обміну, сечокам'яною хворобою, подагрою, артритом, захворюваннями печінки.

Шпинат: шкода Втрачаючи свіжість, він стає токсичним для організму. Також краще вживати в їжу молоде листя, оскільки шпинат "грішить" тим, що активно накопичує токсини. Знешкодити зрілий шпинат можна, відваривши його – першу воду варто злити, щоб продукт покинули нітрати.

За допомогою харчових волокон шпинат допомагає ліквідувати запори. Ще він має протизапальні властивості, що благотворно впливає на такі захворювання, як артрит, остеопороз, мігрень, астма. Також він містить лютеїн, який запобігає хвороби очей, такі як вікова катаракта та макулярна дегенерація.

Related Posts