аромат Cinzano містить яскраво виражені полинові нотки, в запаху Martini домінують солодкі коріння і прянощі; смак “Чінзано” більш гіркий і може здатися різкуватим; “Мартіні” проявляє властивості “полинового вина” в післясмаку, на фініші гіркі трав’яні відтінки стають більш відчутними.
Склад і корисні властивості Вермуту Cinzano Bianco білого Ще в Стародавній Греції цей напій використовували як дезінфікувальний засіб (calorizator). Крім того, він допоможе нормалізувати роботу травного тракту, посилить апетит, матиме загальнозміцнювальний вплив на імунітет і тонус організму.
Їх розбавляють тоніком, лимонадом, содовою або фруктовими соками (лимонним, апельсиновим, грейпфрутовим, яблучним). Оптимальна пропорція – 1:1, але співвідношення можна варіювати залежно від бажаної міцності напою. У чистому вигляді білі вермути п’ються з льодом.