Спосіб застосування: Для консистенції рідкої глазурі на 100 г. сухої суміші додайте 30-35 мл води, для контурної глазурі 15-20 мл води і ретельно перемішайте до однорідності. Готову глазур зберігати у холодильнику до двох днів.
Суха кондитерська суміш для прикраси пряників та печива IL–АЙСІНГ. Просійте. Суміш необхідно перемішати з водою в пропорції: 1000 г суміш на 150 мл води (грамівка залежить від потрібного вам результату + 3-5 гр води.). Дати настояться кілька хвилин.
Якщо ви переживаєте з приводу якості яєць, використовуйте сухий білок (альбумін). Він розлучається попередньо у співвідношенні 1 частина альбуміна та 6 частин води. Змішати і дати постояти 20 хвилин.
Пропонуємо вам найпростіший рецепт гнучкого айсинга, для приготування якого потрібно:
- 1 ч. ложка желатину;
- 2 ст. ложки води;
- 1 ч. ложка цукрової пудри;
- 1 ч. ложка картопляного крохмалю;
- 1 ч. ложки глюкози або інвертного сиропу;
- харчовий барвник.
Jan 30, 2020