Як розігріти консерви на водяній бані?

Розігріваємо банку консервів у казанку з попередньо киплячою водою! Беремо казанок, наливаємо туди води, кип'ятимо, кидаємо туди банку з консервами, вуаля! У цьому випадку ми виключаємо шанс того, що вміст банки розлетиться по окрузі, туди не залетить попел або попіл, плюс вміст банки рівномірно прогріється!

Не обов'язково розігрівати консерви в банку. Можна, можливо перекласти їх у казанок або його кришку (якщо користуєтеся армійським казанком) та розігрівати там. Такий спосіб зручний якщо ви готуєте, скажімо, макарони по-флотськи або гречану кашу з м'ясом.

Перед вживанням будь-яких консервів їх краще прокип'ятити в 15 хвилин – цей час ботулотоксин розкладається. Здуті банки треба утилізувати — їх ні в якому разі не можна розкривати і вміст.

Related Posts