Як робиться локшина швидкого приготування?

Цей продукт складається з двох головних інгредієнтів – пшеничного борошна вищого ґатунку (купленого, до речі, в Росії) і води. На виробництві локшину обробляють у парокамері, обсмажують у рослинній олії вищого ґатунку, а потім висушують – завдяки цьому готова локшина може довго зберігатися в пакуванні.Dec 16, 2020

Головний секрет швидкої локшини в тому, що вона вже готова (зварена й обсмажена). Достатньо всього лише заварити її окропом. 2. Спочатку локшина швидкого приготування позиціонувалася як дорогий ексклюзивний продукт, вважалася делікатесом і коштувала в 6 разів дорожче звичайної локшини.

Локшина швидкого приготування – макаронний виріб, для приготування якого достатньо залити його окропом і почекати кілька хвилин. Для надання додаткового смаку до такої локшини зазвичай додають смакові добавки – наприклад, спеції (що включають підсилювачі смаку) і соняшникову олію, які йдуть у комплекті.

У всіх зразків у складі заявлені пшеничне борошно, рослинна олія (соєва або соняшникова) і сушені овочі (цибуля, томати, паприка, часник, селера, морква, кукурудза, петрушка). Зустрічаються гриби, водорості.

Related Posts